Impressum

Kletterwald Niederrhein GmbH
Heide 2d
41334 Nettetal
Germany

Telefon: 0049 2153/1219019
E-Mail: info@kletterwald.net

Vertegenwoordigd door:
Algemeen directeur Jörg Brockes

Inschrijving in het register:
Ingeschreven in het handelsregister.
Rechtbank van registratie: Krefeld
Registratienummer: 13558

Omzetbelasting-ID:
Omzetbelasting-identificatienummer volgens §27a Umsatzsteuergesetz:
DE 242891871
Kennisgeving volgens de online geschillenbeslechtingsverordening

Volgens de huidige wetgeving zijn wij verplicht om consumenten te informeren over het bestaan van het Europese platform voor onlinegeschillenbeslechting, dat kan worden gebruikt om geschillen op te lossen zonder naar de rechter te hoeven stappen. De Europese Commissie is verantwoordelijk voor het opzetten van het platform. Het Europese platform voor onlinegeschillenbeslechting is hier te vinden: http://ec.europa.eu/odr. Ons e-mailadres is: info@kletterwald.net

Wij willen u er echter op wijzen dat wij niet bereid zijn om deel te nemen aan de geschillenbeslechtingsprocedure van het Europese platform voor onlinegeschillenbeslechting. Gebruik ons e-mailadres en telefoonnummer hierboven om contact met ons op te nemen.
Mededeling volgens de Wet Geschillenbeslechting Consumentenzaken (VSBG)

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.
Disclaimer – juridische informatie

§ 1 Waarschuwing voor inhoud
De gratis en vrij toegankelijke inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De aanbieder van deze website aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid en actualiteit van de verstrekte gratis en vrij toegankelijke journalistieke adviezen en nieuws. Met naam aangeduide bijdragen geven de mening van de betreffende auteur weer en niet altijd de mening van de aanbieder. Het enkele feit van het oproepen van de gratis en vrij toegankelijke inhoud creëert geen contractuele relatie tussen de gebruiker en de aanbieder; in dit opzicht ontbreekt de intentie van de aanbieder om wettelijk gebonden te zijn.

§ 2 Externe links
Deze website bevat links naar websites van derden (“externe links”). Deze websites zijn onderworpen aan de aansprakelijkheid van de respectieve beheerders. Toen de externe links voor het eerst werden gemaakt, heeft de aanbieder de externe inhoud gecontroleerd op eventuele wetsovertredingen. Op dat moment waren er geen wettelijke overtredingen zichtbaar. De aanbieder heeft geen invloed op de actuele en toekomstige vormgeving en inhoud van de gelinkte pagina’s. Het opnemen van externe links betekent niet dat de aanbieder de inhoud achter de verwijzing of link als zijn eigen inhoud overneemt. Het is niet redelijk voor de aanbieder om de externe links voortdurend te controleren zonder concrete aanwijzingen van wetsovertredingen. Dergelijke externe links zullen echter onmiddellijk worden verwijderd als wetsovertredingen bekend worden.

§ 3 Auteurs- en aanverwante rechten
De op deze website gepubliceerde inhoud is onderworpen aan het Duitse auteursrecht en aanvullende auteursrechten. Voor elk gebruik dat niet is toegestaan door het Duitse auteurs- en aanverwante auteursrecht is de voorafgaande schriftelijke toestemming van de aanbieder of de auteursrechthebbende vereist.

© 2019 Kletterwald Niederrhein GmbH

Cookie Consent with Real Cookie Banner